english flag

Tovább szárnyal a Mitel – Gartner elemzés 2016

A Gartner féle Magic Quadrant elemzés alapján a Mitel 2016-ban is elnyerte a legkiemelkedőbb, piacvezető (Leader) címet az észak-amerikai Unified Communications (UC – Egységes Kommunikáció) meglehetősen kompetitív piacán. 

A Mitel két egymást követő évben ezúttal másodjára kapott elismerést. A vállalati kommunikáció terén végzett kimutatásai révén Gartner az Információs Technológia vezető szaktekintélyévé avanzsálódott, akinek elismerése a Mitel számára igazi kincs. A Mitel így tovább erősítette versenyelőnyét, s folytathatja szárnyalását az iparágban.

A Gartner féle Magic Quadrant két tengelyen értékeli a vállalatokat, ezek: megvalósítási képesség (forgalmazó terméke, szolgáltatások, átfogó megvalósíthatóság, piaci érzékenység, forgalomteljesítés, árképzés, ügyfél tapasztalatok)  és előrelátás teljessége (piaci megértés, marketing és eladási stratégiák, termékstratégia, vállalati modell, beruházás, földrajzi stratégia). 

A 2015-ben végzett ’Felhasználók tervei és szükségletei’ (User Wants and needs survey) című felmérés szerint a Gartner úgy becsüli, hogy az elkövetkezendő két évben a középkategóriás vállalkozások 66%-a tervez beruházásokat eszközölni UC megoldásokba.

Rugalmas, mobilis és vertikális megoldásaival a Mitel bizonyította rátermettségét a középvállalatok szükségleteinek kielégítésében. A piacvezető (Leaders quadrant) kategóriában lévő szilárd pozíciójának elismerése a Gartner részéről tehát nem véletlen.

Egymást követő évben immár másodjára kapott elismerést a Mitel az Egységes Kommunikáció középső piaci szegmensében:

  •  Gartner Magic Quadrant for Unified Communications for Midsize Enterprises, North America (Május 25, 2016)
  •  Gartner Magic Quadrant for Unified Communications for Midsize Enterprises, North America (Május 11, 2015)

Továbbá a Mitel az egyetlen márka, amely mind az 5 Magic Quadrant vállalati kommunikációs jelentésben is szerepel:

  •  Gartner Magic Quadrant for Unified Communications for Midsize Enterprises, North America (Május 25, 2016)
  •  Gartner Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide (Május 19, 2016)
  •  Gartner Magic Quadrant for Corporate Telephony (Október 7, 2015)
  •  Gartner Magic Quadrant for Unified Communications as a Service, Worldwide (Szeptember 3, 2015)
  •  Gartner Magic Quadrant for Unified Communications (Augusztus 10, 2015)

A Gartner idén is piacvezető vállalatként (Leader) ismerte el a Mitelt a Magic Quadrant for Unified Communications Global riportjában.

Az elemzés további eredményei szerint az előrelátás teljességében, a jövőkép és a vízió alapos meghatározásában a Mitel szintén vezető helyezést tudhat magáénak az UC-t forgalmazó vállalatok körében, megelőzve versenytársait - a Cisco-t és az Avaya-t.

A Mitel termékeit megtekintheti a VoIPlaza webáruházban, vagy egyedi igényei esetén kérjen ajánlatot szakembereinktől a weboldalon található ajánlatkérési modul kitöltésével vagy a +36 1-801-8500 telefonszámon!

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top