english flag

Új, belépő szintű IP készülékek a Yealinktől

Extra minőség és nagyobb kijelző a sikeresebb üzletért: örömmel jelentjük be, hogy négy új, belépő szintű, kiváló minőségű készülékkel bővült a termékportfóliónk!

Ismerje meg a Yealink T19 és T19P, T21 és T21P IP telefonokat, melyek számos hasznos funkciót kínálnak KKV és fuvarozók számára. A SIP-T19P és SIP-T21P egyaránt belépő szintű telefonok, mindkét készülék a már jól ismert Yealink hagyományt ötvözi, azaz egyszerre stílusos és kiváló minőségű telefonok, melyek a legmodernebb technológiával készültek. 

 

Főbb szolgáltatások és előnyök: 

Forradalmian új dizájn 

A készülékek mind külső és mind belső dizájnban eltérnek a Yealink család többi tagjától. Az első szembetűnő különbség a 132x64 képpontos grafikus LCD kijelző, mely öt sorban mutatja a hívó fél adatait, míg a T1x és T2x család többi készülékén a kijelző csupán csak három soros. 

Jobb minőség 

Az új készülékek jobb minőségű anyagból készültek, ennek eredményeképpen a telefonok stabilabbak, nagyobb teljesítményre képesek, használatuk gyorsabb és egyszerűbb, ennek nagyszerű példája a gyors tárcsázó gomb.

Többnyelvű menü támogatás 

Mindkét telefon kényelmet és biztonságot kínál a távoli XML telefonkönyv elérésével. A nemzetközi trendeknek megfelelően többnyelvű menü támogatással büszkélkedhetnek. 

Egyéni jellemzők 

A T19P különlegessége a kettős 10/100 Mbps hálózati port beépített PoE-val (Power over Ethernet), mely jól illeszkedik a kiterjedt hálózatokhoz. A felhasználók egy VoIP-fiókhoz férhetnek hozzá. A készülék előnye, hogy több egyszerű, rugalmas és biztonságos telepítési opció tartozik hozzá. 

A Yealink T21P készülék szolgáltatási szintje még magasabb a HD hangminőség miatt. Ez magában foglalja a HD Codec (G.722)-et, a HD hangszórót és a HD handsetet. Támogatja az IPv6-ot, az Open VPN-t és a redundáns szervereket. A T21P is kínál PoE funkciót. 

Költséghatékony és nagy teljesítményű IP megoldás; a T21P egy intuitív felhasználói felület tartalmaz, amely ideális az üzleti folyamatok racionalizálásához és nagyszerű munkaeszköz kis és nagy irodai környezetben is. 

Tekintse meg új termékeinket a VoIPlaza webáruházban: 
SIP-T19P>>>
SIP-T21P>>>

Mindkét telefon kapható PoE támogatás nélküli változatban is

További informácioért érdeklőjön itt: info [kukac] assono [pont] hu vagy hívja: +36 1 801 8500

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top