english flag

Yealink termék nyerte a 2015-ös Skype for Business Pioneer díjat

A SIP-T48G Skype for Business elnyerte a Microsoft platformját használó készülékek élharcosának járó díjat is 2015-ben a TMC-től (Technology Marketing Corporation). 

A díjat a platform közösségét növelő és minőségi fejlődését támogató munkájának elismeréseként kapta.

A Yealink CP860 Diamond IP konferenciatelefon után, mely az Internet Telephony év terméke díjat zsebelte be, a Xiamen-i gyártó egyik vezetői készüléke, a SIP-T48G Skype for Business elnyerte a Microsoft platformját használó készülékek élharcosának járó díjat is 2015-ben a TMC-től (Technology Marketing Corporation). A díjat a platform közösségét növelő és minőségi fejlődését támogató munkájának elismeréseként kapta.

Elismert Microsoft Gold Communications Competency Hardware Partner-ként a Yealink szorosan együttműködik a redmondi óriással, hogy olyan készülékeket gyárthasson, melyek nem csak könnyen telepíthetőek, de felhasználóbarátak és könnyedén illeszkednek a vállalatok mindennapi kommunikációjába. A díjnyertes T48G készülék a Yealink jelenleg elérhető Skype for Business készülékeinek legerősebb tagja, és a kifogástalan felhasználói élményt olyan tulajdonságok biztosítják, mint az élethű Optima HD hangzás, vagy a 7 inches érintőképernyő, melyen egy kimagaslóan modern Microsoft interfésszel találkozhatunk. A T48G több úttörő, fejlett technológiát tudhat magáénak, valamint számtalan telefonos funkcióját képes mozgósítani a Skype for Business rendszer használatakor is. Továbbá, a T48G támogatja a készülékről történő csatlakozást a Skype for Business Server-hez, így pofon egyszerűen konfigurálható nagyszámú készülék telepítésekor is.

t48g dij2

„A mi filozófiánk, hogy minden Skype for Business felhasználónak személyre szabható kommunikációs eszközt biztosítsunk, amely azáltal, hogy könnyen integrálódik a munkafolyamataikba, nagyban növelheti a hatékonyságukat”, mondta Stone Lu, a Yealink alelnöke. „Hálásak vagyunk ezért a díjért a TMC-nek, mivel bizonyítja azon igyekezetünket, hogy a Skype for Business felhasználóknak a lehető legjobb készülékeket szeretnénk biztosítani. A Yealink büszke arra, hogy egy komplett Skype for Business telefoncsaláddal léphet a következő szintre 2016 első negyedévében”, tette hozzá Mr. Lu.

A TMC ügyvezető igazgatója, Rich Tehrani a díjhoz járó gratulációjához hozzá tette, hogy „a T48G mérettől függetlenül minden vállalatnak lehetővé teszi, hogy kihasználják a Skype for Business platform adottságait, ezáltal még jobb kommunikációs lehetőségekkel és kollaborációs tapasztalatokkal gazdagítsák a belső és külső kommunikációjukat. Alig várom a Yealink soron következő dobásait.”

Ha többet szeretne megtudni a Yealink SIP-T48G Skype for Business telefonról, tekintse meg a készüléket a VoIPlazan!

 

Az Internet Telephony magazinról

Az Internet Telephony magazin 1998 óta az IP kommunikáció szakértő hatósága. Azóta is folyamatos, független képet alkot az akkoriban hirtelen változásoknak induló, és azóta is folyamatosan alakuló kommunikációs szakterületekről. A megoldásközpontú szerkesztői anyagoktól a TMC Labs terméktesztjeiig rengeteg tartalmat kínál telekommunikációs témákban. További információért látogasson el a www.itmag.com weboldalra!

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top