english flag

Telekommunikációs csomagajánlatok

Elavult? Újra vágyik? Lecserélné a régit? Most váltson IP telefonrendszerre, telefonos ügyfélkapcsolati megoldásra!

A TMC által 2018-ban az „Év terméke” díjjal jutalmazott Yeastar S-sorozatú IP telefonrendszerét most kedvezményesen vásárolhatja meg a Yealink IP telefonjaival. Legyen szó mikro-, kis-, vagy középvállalatról, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő ajánlatot.

Kedvezményes csomagjaink közül választva már 7 telefontól akár 500 felhasználói kapacitásig megvalósíthatja korszerű IP telefonrendszerét, mely ügyfél kapcsolatához, belső telefonos támogatási szolgáltatásokhoz is kínál ingyenes, beépített szolgáltatásokat - például automata kezelőt, hangbemondást, IVR-t, hangrögzítést, fax-to-email funkciót.

A 2019. június 30-ig beérkezett megrendelések esetén 8 - 33% kedvezményt biztosítunk a telefonrendszerre és a hozzá megvásárolt készülékekre. Az akció keretében kedvezményes előkonfigurálást, vagy távoli, illetve helyszíni telepítést is ajánlunk.

Ismerje meg részletes csomagajánlatainkat az alábbi linkre kattintva!

CSOMAGAJÁNLATOK MEGTEKINTÉSE

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top