english flag

Új videokonferencia eszközök és csomagok a Yealinktől

A 2018. III. negyedévben megjelent második generációs Yealink videokonferencia megoldások 2019. május 1 –től új eszközökkel bővültek, melyekből a Yealink új kedvezményes csomagokat is alkotott nagy valamint közepes tárgyalókhoz.

A CTP20 Collaboration Touch Panel egy rendkívül sokoldalú vezérlő és prezentációs eszköz, mely touch (stylus) pen használatát is támogatja. Amellett, hogy a kamera és a konferencia funkciók is vezérelhetők a CTP20 –ról, sokrétű prezentációs lehetőséget is biztosít. Rajzolhat rá és azt megoszthatja (whiteboard funkció), de lehetőség van arra is, hogy a CTP20 és a fali touch kijelzőn egymással szinkronizálva jelenjenek meg a különböző eszközökön végzett rajzok, jelölések. Mivel a közepes és nagy rendszerekben akár négy CTP20 is használható, így igazán rugalmas és fejlett kollaborációs funkciók segítik a hatékony közös munkát. Nem csak vezetékesen, hanem WiFi -vel is csatlakoztatható a videokonferencia egységhez, így a kábelezés is megtakarítható (PoE tápellátás).

CTP20 v2

A VCM34 vezetékes asztali mikrofon kifejezetten videokonferencia céljára lett kifejlesztve. Kiemelkedő érzékenysége és hangminősége, valamint elegáns megjelenése mellett a különböző méretű és formájú tárgyalók univerzális eszköze is, hiszen akár négy ilyen mikrofon is összekapcsolható.  

VCM34

Az új Yealink vonalhangszóró (sound bar) élethű hangzást biztosít. A kiváló hangátvitelre optimalizált eszköz egyszerűen a kijelző (TV) alá vagy fölé, a falra erősíthető, és közvetlenül csatlakoztatható a videokonferencia egységhez. Ha vezeték nélküli eszközöket (CPW90 mikrofonok, CTP20 Collaboration Touch Panel, WPP20 Presentation Pod) használ, akkor nem szükséges a vieokonferencia egység (kodek és kamera) és a tárgyalóasztal közé vezetéket behúzni, így a telepítés gyors és olcsó.

SoundBar

A VC800 (nagy tárgyalókba és előadótermekbe, oktatótermekbe javasolt végponti eszköz) és a VC500 (közepes méretű tárgyalókba tervezett eszköz) már az új CTP20 Collaboration Touch Panellel, VCM34 mikrofonnal, a WPP20 prezentációs eszközzel és a vonalhangszóróval együtt is megvásárolható kedvezményes csomagokban.

Továbbra is rendelhetők a CP960 konferenciatelefonok és a vezetékes CPE90, valamint a vezeték nélküli CPW90 mikrofonok és egyéb kiegészítők.

A legnépszerűbb VC200 videokonferencia eszköz is megrendelhető, amely a kisebb tárgyalók és a huddle roomok sokoldalú eszköze (4K EPTZ kamerával, beépített mikrofonokkal, Bluetooth és WiFi kapcsolattal).

Ha az eszközök felkeltették az érdeklődését, az alábbi linkre kattintva kérhet bővebb tájékoztatást.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top