english flag

Tömeges értesítés vészhelyzetben, pillanatok alatt! Itt az Assono új fejlesztése, a 3A - Assono Alert Application

Tömeges értesítés telefonon - a 3A rendszerrel vészhelyzet esetén gyorsan, automatikusan és tömegesen tud értesíteni több tucat, több száz, vagy akár több ezer embert. 

 Az alkalmazásról bővebben itt olvashat: Assono 3A>>>

Az értesítéseket és a nyugtázásokat a rendszer naplózza, az értesítés folyamata ellenőrzött.

Vihar, súlyos hóhelyzet, árvíz, ipari és közlekedési balesetek, közüzemi fennakadás - és még sok más olyan helyzet adódhat, amikor a gyors reagálás kulcsa, hogy több tucat, vagy akár több száz embert is nagyon gyorsan, egy időben lehessen értesíteni. A riasztás akkor igazán pontos, ha akár személyre, vagy csoportokra szabott üzenetet lehet eljuttatni, és az üzenetet a hívottak nyugtázni tudják.  A 3A rendszerrel állami és önkormányzati szervezetek, közüzemi szolgáltatók, erőművek, bányák, iskolák és egyetemek, kórházak, közlekedési vállalatok, stb. ügyeletes diszpécsere villámgyorsan tudja értesíteni azokat a munkatársakat, akiknek a vészhelyzetben intézkedni kell. Az alkalmazással több tucat, több száz vagy akár több ezer ember egyidejű kiértesítése valósulhat meg, néhány percen belül. A kiértesítés mobilon vagy asztali telefonon keresztül történik, és a visszaigazolás azonnal feldolgozható, így nagyobb eredményességre számíthatunk.

Részletesebb információért töltse le a termék brossúráját itt>>>.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top