english flag

Bemutatkozott a Yealink teljes natív Teams portfólió
Kiemelt

2023. 09. 27.-én a Yealink hivatalos magyarországi forgalmazója, az Assono Magyarország Kft. a Bravovisual Kft.-vel közösen a Puskás Arénában fogadta az érdeklődőket, ahol a Yealink Microsoft Teams portfóliójával ismerkedhettek meg a jelenlévők.

Picture 1

 

A termékek között több újdonságot élőben is láthattak a résztvevők, többek között a Yealink MVC sorozat legújabb tagjait, amelyek immár a harmadik generációt képviselik a kínai gyártó Windows alapú videokonferencia rendszerei között. Szintén elsőként volt látható a flex-irodák tökéletes eszköze a DeskVision A24, valamint az A-sorozatú all-in-one videokonferencia megoldások legkisebb tagja, a MeetingBar A10. A bemutatón kipróbálható volt a MeetingBoard kollaborációs whiteboard és megtekinthetőek voltak az A-sorozat további tagja, a MeetingBar A20 és A30.

Picture 2

 

Az eseményen a videokonferencia-rendszerek mellett a résztvevők kipróbálhatták a natív Microsoft Teams telefonokat és fejbeszélőket is.

A Yealink Microsoft Teams termékeinek bemutatása után a vendégek megismerkedhettek a Bravovisual Kft. tevékenységeivel, bemutatójukból kiderült, hogy ügyfeleiknél milyen kihívásokkal találkoznak és azokra milyen megoldásokat tudnak nyújtani a Yealink kedvező árú, kiváló minőségű és innovatív termékeinek segítségével.

A prezentációk után a kérdések következtek, majd kötetlen beszélgetés indult a hallgatóság és az előadók között. Az eseményt végül stadiontúra zárta, ahol betekintést nyerhettek a vendégek a Puskás Aréna kulisszatitkaiba.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top