english flag

A Yealink kiérdemelte a Nemzetközi Növekedési Kiválóság Díjat (Frost & Sullivan, 2018)

A Frost&Sullivan a Yealink számára ítélte oda a Nemzetközi Növekedési Kiválóság Díjat.

A Xiamen-i székhelyű Yealink – a világ legnépszerűbb SIP telefon gyártója hatékony és fenntartható stratégiájáért, kiemelkedő ár-értékarányú termékeiért, kimagasló növekedésért és példamutató ügyfélkiszolgálásáért érdemelte ki a Frost & Sullivan elismerését.

A Yealink arra összpontosít, hogy magas műszaki tartalommal, innovatív megoldásokkal, könnyű kezelhetőséggel és jó ár-érték arány mellett kínálja telefonjait. Termékei a felhasználók számára rugalmasságot és széles körű együttműködő képességet biztosítanak a piacon jelenlévő IP-PBX, softswitch és IMS technológiákkal. 

A Frost & Sullivan elemző cég minden évben kiosztja ezt a díjat olyan cégeknek, amelyek mind a növekedésben mind az ügyfélkapcsolatokban kiválóan teljesítenek.

Az Assono a Yealink hivatalos disztribútora és szerviz partnere.

Forrás: https://www.yealink.com/news_168.html 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top