english flag

Weboldalunk megújult!

Új, modern, biztonságos - A www.assono.hu weboldalunkat a kor technológiai elvárásaihoz igazítottuk.

A mobil eszközökön is jól használható, reszponzív kialakításának köszönhetően a weboldal kényelmes és egyszerű módja lett az információszerzésnek, ezen túl pedig megkapta a biztonságos weboldalt jelentő SSL tanúsítványt.

A korszerűsítési lehetőségekről továbbra is a Korszerűsítés menüpontunkban adunk tájékoztatást, ahol a telefonrendszer gyártójának, típusának és verziójának megadásával nyerhet információkat a legújabb szoftverváltozatokról.

A Termékek menüpont alatt részletes termékleírásokkal, adatlapokkal segítjük a tájékozódást a kommunikációs rendszerekről, a kompatibilis telefonokról, alkalmazásokról és kiegészítő eszközökről. A könnyebb keresés érdekében a telekommunikációs termékeket gyártók, termékcsoportok és technológiák szerint csoportosítottuk. A webáruházunkban is megvásárolható termékekhez egy közvetlen átvezető linket talál az adott termék leírásánál.

A legtöbb készülék kezelési leírása is megtalálható honlapunkon a Támogatás/Kezelési leírások menüpontban.

Az Önök visszajelzései alapján létrehoztunk egy új Firmware-ek menüpontot, melyen keresztül igyekszünk segítséget nyújtani a gyártói firmware-ek és adminisztrátori leírások könnyebb eléréséhez.

Szállodai megoldásainkat tematikus honlapon mutatjuk be, mely elérhető a https://hoteltelefon.net/ címen.

Szolgáltatásainkról az azonos nevű menüpontban olvashat bővebben. Friss hírekkel a Hírek menüpontban szolgálunk.

Használja az ajánlatkérő űrlapot az igények pontos meghatározásához, így személyre szabott ajánlatot tudunk nyújtani, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az Assono elérhetőségei egyikén!

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top