english flag

A Mitel négyszeres sikere - Gartner Magic Quadrant

A Mitel a Gartner Magic Quadrant Egységes Kommunikációs elemzésében (2017. július) immár negyedik egymást követő évben Vezető pozíciót tölt be. 

Valós idejű kommunikációs és kollaborációs megoldásaival a Mitel a vállalakozások egyszerű és effektív kommunikációs rendszerét valósítja meg, mérettől függetlenül. Ahogy növekszik a rugalmasság és költséghatékonyság iránti igény, a Mitel annál jobban és jobban igyekszik annak megfelelni. Felhő alapú megoldások terén a MiCollab és a MiTeam – együttműködésre és csoportmunkára tervezett applikációk egy sor olyan funkciót kínálnak, amelyekkel a legkiemelkedőbb felhasználói élményt teremtik meg bármilyen eszközön. A Mitel a meglévő saját vagy más infrastruktúrával rendelkező cégeket a felhőszolgáltatás felé tereli az új CloudLink technológia segítségével, valamint egy alkalmazásintegrációs stratégia kidolgozását kezdeményezi a még hatékonyabb alkalmazások fejlesztéseinek támogatására.

A Mitel amerikai régiójának elnöke szerint a felhőalapú megoldások hatalmas lehetőségeket rejtenek magukban a termelékenység növelésére és a költségek csökkentésére, mely stratégiai versenyelőnyhöz juttatja a vállalatokat.

A vállalkozások számára – akik már elsődleges fontosságúnak tartják a digitális átalakulást, ugyanakkor szeretnék megőrizni befektetéseiket - tökéletes megoldást nyújtanak a Mitel kollaborációs eszközei az üzleti folyamatok javulásának eléréséhez.

A vállalatóriás egyik nagy sikere, hogy a világ egyik legnagyobb sporteseményén is közreműködhetett felhőalapú applikációjával. A Mitel Secure Collaboration használatával a biztonságért felelős csapatok biztonságosan kommunikálhattak egymással, hang-, videó és képüzeneteket oszthattak meg, aminek segítségével gyors döntéseket hozhattak és azonnali cselekvéseket hajthattak végre.

A Gartner Inc. a világ vezető kutató és tanácsadó cége, amely vállalatvezetőknek (minden szektorból és bármely méretű vállalat esetén) kínál objektív betekintést az iparági versenyhelyzetbe a lehető legjobb döntések meghozatala érdekében.

Források:

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top