english flag

A Mitel átveszi a Toshibától a vállalati kommunikációt

Mitel, a vállalati kommunikációs megoldások vezető gyártója, megállapodást (MoU) kötött a Toshibával az egységes kommunikációs üzletág (UC&C) átvételéről.

Ennek eredményeképpen a Mitel bizonyos vagyoni eszközt és készleteket vesz át, illetve kötelezettséget vállal át a Toshibától. A megállapodás kiterjed a termékek és szolgáltatások folytonosságára is. Mindkét vállalat elkötelezett a garancia és a karbantartási kötelezettség kérdésében.

Toshiba-logo-slogan 

A Toshiba korábban az év folyamán nyilatkozott arról, hogy kilép az egységes kommunikációs (UC&C) piacról. Az átvétel után megnyílik az út a Toshiba ügyfelei számára az egységes kommunikáció irányába.

A fenti átalakulás összhangban van a Mitel stratégiájával is, miszerint terjeszkedni kíván a UC&C üzletágban. A digitális átalakulások, változások felgyorsítják a felhő-alapú kommunikációs megoldások globális piacát.  Az átvétel eredményeképpen tovább növekszik a Mitel ügyfélköre és globális vezető pozíciója a felhő-alapú kommunikációs üzletágban.

Forrás: OTTAWA, Ontario, May 11, 2017 (GLOBE NEWSWIRE)

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top