english flag

A Mitel és az Aastra egyesült!

2014. január 31. dátummal a Mitel® Networks Corporation (NASDAQ: MITL; TSX: MNW), a vállalati kommunikációs megoldások vezető gyártója bejelentette, hogy lezárta egyesülését az Aastra Technologies Limiteddel. 

1,1 milliárd USD együttes árbevétellel és világszerte 60 millió ügyféllel a Mitel a 18 milliárs USD forgalmú üzleti kommunikációs piac az egyik legnagyobb globális résztvevője lett.

 Több mint egymilliárd USD együttes éves árbevétellel, és a felhő alapú szolgáltatások vezető vállalataként egyértelműen vezető pozíciójú cég jött létre az alábbi főbb mutatókkal:

  •     1,1 milliárd USD teljes árbevétel
  •     No. 1 piaci helyezés Nyugat-Európában
  •     100 millió USD felhő-alapú üzletág árbevétel
  •     globális ügyfélkör 60 millió felhasználóval

Egyértelmű piacvezető szerep

Nyugat-Európában első, míg a világpiacon az első öt szereplő* egyikeként a Mitel jó pozícióban van ahhoz, hogy a felhő-alapú szolgáltatások irányába történő elmozdulást erős bevételi növekedéssel használja ki.

„Az egyesüléssel a Mitel átlépi az évi 1 Mrd USD árbevételt, és úgy hisszük, hogy ez elegendő pénzügyi és működési hatékonyságot biztosít a tulajdonosi érték és a nyereségesség növelésére egy lehetőségekkel teli, konszolidációs piacon” – mondta Richard McBee, a Mitel elnök-vezérigazgatója. „Mi most megdupláztuk a tehetséget, eszközeinket és szolgáltatás-választékunkat ahhoz, hogy agresszívabban versenyezhessünk a nagyobb piaci részesedés eléréséhez.”

Évi 100 millió USD kutatás-fejlesztési kerettel a Mitel elegendő forrásokkal rendelkezik a folyamatos fejlesztésekhez, valamint széles körű globális és regionális megoldásokkal ahhoz, hogy az ügyfelek megőrizhessék korábbi beruházásaik értékét.

A Mitel honlapja: www.mitel.com

Az Aastra honlapja: www.aastra.com

Az Assono Magyarország Távközlési Kft. az Aastra Technologies Limited hivatalos Gold Partnere, legnagyobb hazai értékesítési és szerviz partnere.

Az Assono honlapja: www.assono.hu

További részleteket a Mitel-Aastra egyesülésről itt olvashat:

http://www.aastra.com/news-room-2014_2819.htm

Budapest, 2014. 02. 10.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top