english flag

Mitel antimikrobiális vállalati IP telefonok
Kiemelt

A Mitel, az üzleti kommunikációs eszközök egyik vezető szereplője kifejlesztette a Mitel 6920t és 6930t antimikrobiális vállalati IP telefont.

A telefonok műanyag felületének védelméért a BioCote Limited ezüst-alapú kezelése felelős, amely 99,9%-ban gátolja a baktériumok és vírusok terjedését és szaporodását a telefon felületén.

Ennek érdekében átalakították a kézibeszélőt – bordák eltávolítása a hátsó felületről, rések megszüntetése a mikrofon rácsából –, hogy minél kevesebb nyílás legyen rajta, ezzel minimalizálva a szennyeződés kockázatát. A kézibeszélő sima felülete és a kézibeszélő zsinór kialakítása megkönnyíti a tisztítást, ezzel elősegítve a higiénikusabb készülékhasználatot.

Ezek az élvonalbeli vállalati IP telefonok ideálisak azok számára, akik több emberrel dolgoznak egy irodában, és a modern kialakítás mellett a kiváló hangzás is fontos számukra. Hiszen mindkét modell kivételes HD hangzást biztosít a csúcsminőségű full-duplex kihangosító segítségével, és praktikus kialakítása miatt kompatibilis mind USB, mind pedig analóg fejbeszélőkkel is, vagy használhatók különféle vezeték nélküli fejbeszélők. Az analóg fejbeszélőkhöz egy analóg porton keresztül tud csatlakozni, amely kettős támogatást nyújt az EHS / DHSG és a moduláris RJ fejhallgató-csatlakozásokhoz. Az EHS / DHSG-t támogató vezeték nélküli fejbeszélő-használók is közvetlenül csatlakozni tudnak a 6920t vagy 6930t IP telefonhoz a megfelelő kábel segítségével.

Mitel 6920t

A 6920t modell nagy felbontású, 3,5” színes LCD kijelzője, valamint programozható gombjain keresztül intuitív felhasználói élményt nyújt. A telefon maximum 18 vonalat támogat és továbbfejlesztett integrációs és csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a duál Gigabit Ethernet portot (LAN / PC), az USB és a billentyűzet bővítő portokat, a többnyelvű támogatást és a biztonságos, titkosított kommunikációt.

Mitel6920t new

érdekel

Mitel 6930t

A 6930t modell nagy felbontású, 4,3” színes LCD kijelzője mellett MobileLink mobiltelefon-integrációt biztosít, melynek köszönhetően Bluetooth 4.1-en keresztül közvetlenül párosítható a felhasználó mobiltelefonjával, mely során számos mobiltelefon-funkció az asztali telefonon is elérhetővé válik. A 6930t rugalmasságot biztosít a felhasználók számára annak érdekében, hogy a telefont egyedi igényeikhez igazíthassák a saját maguk által telepíthető kiegészítők széles választékával, beleértve az egyedülálló Bluetooth vezeték nélküli kézibeszélőt is (opcionális).

Mitel6930t new

érdekel

 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top